به سایت مرکز تحقیقات حلال خوش آمدید.

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال مشهد مقدس آذر ۱۳۹۶

نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال با هدف گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی - منطقه ای، آذرماه ۱۳۹۶به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

نخستین کنگره بین المللی فرآورده های حلال با حضور مسئولین داخلی و بیش از ۶۰ میهمان خارجی از کشورهای اسلامی به مدت ۲ روز در پایتخت فرهنگی جهان اسلام مشهد مقدس با هدف بررسی مسائل در حوزه غذا، دارو، فرآورده های آرایشی و بهداشتی و پوشاک حلال در سه محور شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال ؛ برگزار گردید.

دکتر سید جواد حسینی رئیس این همایش در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگاران گفت: این همایش در راستای رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام و با حضور معاون سازمان آیسسکو، معاون وزیر بهداشت و متخصصان داخلی و خارجی در محل برج سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد  به مدت دو روز برگزار شد.

وی افزود: در طول دو روز برگزاری این همایش علاوه برارائه مقالات پذیرفته شده، پنج کارگاه نیز در حاشیه این همایش برگزار شد.

در اختتامیه این همایش فعالان برتر در حوزه حلال و فرآورده های حلال نیز مورد تقدیر قرار گرفتند و به  طرح های نو در حوزه فرآورده های حلال، فعالیت های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال، هدایتگران حوزه حلال و پیشکسوتان حوزه حلال با رای داوران جوایزی اهداء شد.

حسینی در پایان گفت: فرآورده های حلال بیش از ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار ارزش افزوده دارد و پیشنهاد ایجاد دبیرخانه دائمی فراورده های حلال در مشهد داده شده است که امید می رود به زودی اجرایی گردد.

لازم به ذکر است نخستین همایش بین‌المللی فرآورده های حلال ۲۲ و ۲۳ آذر ماه طی دو روز با حضور مقامات کشوری، شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی، پژوهشگران در مراکز حوزوی، دانشگاهی، تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و سایر نهاد های مرتبط به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرکز همایش های این دانشگاه برگزارشد.

محورهای همایش بدین شرح است :

 

1- شریعت و فرآورده های حلال

• ویژگی و معیار غذای حلال و طیب

• معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن

• طهارت و نجاست در فرآورده های حلال

• اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال

• قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال

• مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

 

2- پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال

• روش های نوین در تولید فرآورده های حلال

• جایگزین افزودنی های حرام

• تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول

• روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام

• آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان

• تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول

 

3- اقتصاد فرآورده های حلال

• ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات

• صادرات و واردات

• فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال

• شیوه های برندسازی

• زنجیره تأمین

• اقتصاد مقاومتی

 

اطلاعات تماس

دسترسی سریع

پیوندها

محصولات

آدرس : تهران - خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ولیعصر - کوچه دانش کیان - پلاک ۲۴

تلفن : ۸۸۹۰۹۰۳۳ - ۰۲۱

اتوماسیون اداری

نقشه سایت

نمابر : ۸۸۸۹۰۸۵۸ - ۰۲۱

پست الکترونیک : info@halal.gov.ir

تالار گفتگو

ورود اعضا

موسسه موضوع شناسی احکام فقهی

همکاران بین المللی

© حقوق مادی و معنوی این پایگاه متعلق به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران است.

تلفن : -

نمابر : -