حلال ، سلامت و سعادت

امور آموزشی

عناوین دوره های آموزشی

مدت دوره

شرکت کنندگان

عنوان دوره آموزشی

شماره

شناسایی تقلبات در مواد غذایی و آرایشی - بهداشتی به روش PCR ( تئوری )

شناسایی تقلبات در مواد غذایی و آرایشی - بهداشتی به روش PCR ( عملی )

اصول مقاله نویسی

آشنایی با اصول و مفاهیم  فرآورده های آرایشی و بهداشتی

آشنایی با ساختمان و عملکرد پوست و مو

بیماری های پوست و مو

قوانین و مقررات فرآورده های آرایشی و بهداشتی

حلیت در آرایشی و بهداشتی

مواد اولیه آرایشی و بهداشتی

شبه داروها و گیاهان

فرمولاسیون و ساخت فرآورده های آرایشی و بهداشتی

تجویز و مصرف

بسته بندی

تولید

ارزیابی محصول

آشنایی با الزامات استاندارد ایزو ۹۰۰۱ و پیاده سازی آن در سیستم

اصول گزارش نویسی در حوزه نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی

اصول و مبانی حقوقی مرتبط با حوزه غذایی و آشامیدنی

قوانین، مقررات ملی، منطقه و بین المللی در حوزه غذایی و اعتبار سنجی مراکز گواهی دهنده

اخلاق و رفتار ممیزی در واحد های تولیدی

اصول مدیریت ریسک در ایمنی محصولات خوراکی و آشامیدنی

روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده های آماری

ممیزی ایزو ۱۹۰۱۱

اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی

بررسی و کنترل سموم رایج در مواد غذایی خام کشاورزی

ارزیابی فنی و بهداشتی و نمونه برداری مواد غذایی و آشامیدنی

تکنیک های جدید انبار و نگهداری خوب محصولات غذایی

سر ممیزی ایزو ۲۲۰۰۰

تهدیدات ایمنی و سلامت غذا

قوانین ملی و بین المللی افزودنی ها

تولید محصولات آنالوگ گوشتی و راه های افتراق آن با سایر محصولات و شناسایی تقلبات در آنها

الزامات استاندارد مواد غذایی BRC

برنامه های پیش نیازی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذاییPRPs

آشنایی با محصولات غذایی حلال

الکل و شراب تفاوت ها و اشتراک ها

اهمیت حلال در نگاه قرآن

خوراکی های ممنوعه

آشنایی با حلال، تاریخچه، قوانین، مقررات،اقدامات

ارزیابی خطر در مواد غذایی

مشکلات اسیدهای چرب اشباع و ترانس و راهکارهای کاهش ترانس در روغن های خوراکی

تکنیک های رایج در ارزیابی ریسک

ارزیابی ریسک در گوشت و فرآورده های گوشتی

ارزیابی ریسک در شیر و فرآورده های لبنی

ارزیابی ریسک در ماهی و فرآورده های دریایی

مسئولین فنی، دانشجویان و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، دانشجویان و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، کارمندان، دانشجویان و کارشناسان

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

مسئولین فنی، مدیران تولید و کارشناسان مربوطه

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز

همکاران مرکز

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز- مسئولین فنی

همکاران مرکز

همکاران مرکز

همکاران مرکز

همکاران مرکز

 

 

 

 

 

 

 

۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

۸

۹

۱۰

۱۱

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۰

۲۱

۲۲

۲۳

۲۴

۲۵

۲۶

۲۷

۲۸

۲۹

۳۰

۳۱

۳۲

۳۳

۳۴

۳۵

۳۶

۳۷

۳۸

۳۹

۴۰

۴۱

۴۲

۴۳

۴۴

۴ ساعت

۴ ساعت

۴ ساعت

۳ ساعت

۴ ساعت

۴ ساعت

۴ ساعت

۳ ساعت

۵ ساعت

۴ ساعت

۸ ساعت

۳ ساعت

۳ ساعت

۴ ساعت

۳ ساعت

۱۶ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۱۶ ساعت

۱۶ ساعت

۱۶ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۱۶ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۸ ساعت

۱۶ ساعت

۱۶ ساعت

۸ ساعت

۱۰-۲ ساعت

 

 

۱۰-۲ ساعت

اطلاعات تماس

دسترسی سریع

پیوندها

محصولات

آدرس : تهران - خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ولیعصر - کوچه دانش کیان - پلاک ۲۴

تلفن : ۸۸۹۰۹۰۳۳ - ۰۲۱

اتوماسیون اداری

نقشه سایت

نمابر : ۸۸۸۹۰۸۵۸ - ۰۲۱

پست الکترونیک : info@halal.gov.ir

تالار گفتگو

ورود اعضا

موسسه موضوع شناسی احکام فقهی

همکاران بین المللی

© حقوق مادی و معنوی این پایگاه متعلق به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران است.

تلفن : -

نمابر : -