حلال ، سلامت و سعادت

اولین کنگره ملی غذای حلال

کنگره ملی غذای حلال توسط مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۸ لغایت ۳۰ آبان ۱۳۹۸ در شهر تهران برگزار می‌گردد.

 

اهداف برگزاری کنگره

با توجه به استقبال روز افزون از غذای حلال در جهان و گستردگی این مبحث در علوم متفاوت و در فقه اسلامی لذا جهت ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه اهداف ذیل مدنظر می‌باشد.

• ارتباط و همکاری با مراکز دینی و دانشگاهی داخلی با هدف بررسی مسائل و چالش‌های جدید در امر حلیت و حرمت مواد و فرآورده‌های حلال

• بررسی اقتصاد فراورده‌های حلال

• بررسی حلال و اقتصاد مقاومتی

• بررسی فراورده‌های آرایشی حلال

• بررسی اقتصاد غذای حلال

• بررسی حلال در آیات قرآن

• بررسی افزودنی‌های مجاز خوراکی حلال

• بررسی علل پزشکی حلال بودن بعضی اعضای حیوان حلال گوشت

• بررسی حلال در علم تغذیه

• بررسی حلال در علم شیمی

• بررسی حلال در زیست‌شناسی

 

محورهای کنگره

• غذای حلال و تاثیر آن بر کیفیت مواد غذایی

• شناسایی و تجزیه غذای حلال

• حلال در صنعت شیلات

• حلال در محصولات بیولوژیک

• آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآورده‌های حلال

• افزودنی‌های خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام

• بیوتکنولوژی و غذای حلال

• ذبح شرعی و دیدگاه اسلام

• اقتصاد فرآورده‌های حلال

 

اطلاعات تماس

دسترسی سریع

پیوندها

محصولات

آدرس : تهران - خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ولیعصر - کوچه دانش کیان - پلاک ۲۴

تلفن : ۸۸۹۰۹۰۳۳ - ۰۲۱

اتوماسیون اداری

نقشه سایت

نمابر : ۸۸۸۹۰۸۵۸ - ۰۲۱

پست الکترونیک : info@halal.gov.ir

تالار گفتگو

ورود اعضا

موسسه موضوع شناسی احکام فقهی

همکاران بین المللی

© حقوق مادی و معنوی این پایگاه متعلق به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران است.

تلفن : -

نمابر : -