به سایت مرکز تحقیقات حلال خوش آمدید.

رویدادها

اخبار

اخبار و رویدادها

دکتر بهروز جنت، رئیس مرکز تحقیقات حلال، در افتتاحیه همایش تخصصی منطقه‌ای فرآورده‌های حلال، صنایع غذایی کشور را افتخار صنعت ایران دانست و گفت: مسئولان فنی به عنوان قشر تحصیل کرده و عامل رشد صنایع غذایی کشور، از افتخارات ایران هستند که موجبات ارتقا اقتصاد و سلامت  کشور را فراهم آورده اند.

وی با اشاره به مفهوم واژه حلال اظهار کرد:  واژه حلال به معنی مجاز و حرام به معنی غیر مجاز است و حوزه تعبدی حلال، حوزه مستقیم خداوند است و کسی نمی تواند به منظور سختگیری از محدوده ی  فرمان خداوند خارج شود و حلیت و حرمتی را که دستور خداوند است جابجا کند...

ناظران سلامت حواس جمع باشند.

مراسم افتتاح کیترینگ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه امام خمینی (ره) دوشنبه 10 اردیبهشت 97 برگزار شد.

فرزانه شرفبافی مدیرعامل ایران ایر گفت: کیترینگ ایران ایراز گذشته بهترین کیترینگ‌های ایرلاین‌های دنیا بود و هنوز هم حرفی برای گفتن در اروپا دارد.

وی ادامه داد:  رضایتمندی مسافر یکی از شاخص‌های کلیدی برای هر ایرلاین است و کیترینگ و پذیرایی از مسافر از شاخص‌های رضایتمندی مسافر است.

ایران ایر اولین کیترینگ حلال در خاورمیانه را راه اندازی کرد.

پژوهش محققان دانشگاه تهران نشان می‌دهد که ساختار پروتئین در گوشت حلال و گوشت غیرحلال متفاوت است و گوشت حلال با دستگاه گوارش انسان سازگارتر است.

از آن‌جایی که از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده حلال بودن گوشت، نوع ذبح حیوان است، مطالعاتی در این زمینه انجام شده است که نشان می‌دهد روش‌های مختلف کشتار روی کیفیت و ترکیبات بیوشیمیایی گوشت و خواص فیزیکی مثل رنگ گوشت و هم‌چنین خواص میکروبی آن، پس از مرگ حیوان تأثیرگذار است.

مقایسه ساختار پروتئینی گوشت حلال و غیرحلال توسط محققان دانشگاه تهران

پیگیری اجرای تفاهم نامه مرکز در اتحادیه اروپا، با حضور، جناب آقای مهندس قربانی «رییس آزمایشگاه تخصصی مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران»، در پاریس

 

پیگیری اجرای تفاهم نامه مرکز در اتحادیه اروپا، با حضور، جناب آقای مهندس قربانی در پاریس

اطلاعات تماس

دسترسی سریع

پیوندها

محصولات

آدرس : تهران - خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ولیعصر - کوچه دانش کیان - پلاک 24

تلفن : 88909033 - 021

اتوماسیون اداری

نقشه سایت

نمابر : 88890858 - 021

پست الکترونیک : info@halal.gov.ir

تالار گفتگو

ورود اعضا

موسسه موضوع شناسی احکام فقهی

© حقوق مادی و معنوی این پایگاه متعلق به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران است.

ناظران سلامت حواس جمع باشند.
ایران ایر اولین کیترینگ حلال در خاورمیانه را راه اندازی کرد.
مقایسه ساختار پروتئینی گوشت حلال و غیرحلال توسط محققان دانشگاه تهران
پیگیری اجرای تفاهم نامه مرکز در اتحادیه اروپا، با حضور، جناب آقای مهندس قربانی در پاریس

همکاران بین المللی

ناظران سلامت حواس جمع باشند.
ایران ایر اولین کیترینگ حلال در خاورمیانه را راه اندازی کرد.
مقایسه ساختار پروتئینی گوشت حلال و غیرحلال توسط محققان دانشگاه تهران
پیگیری اجرای تفاهم نامه مرکز در اتحادیه اروپا، با حضور، جناب آقای مهندس قربانی در پاریس